Slide

Biz
Kaliteyi yeniden yarattık...
 
Mükemmel hizmet felsefemizi masanıza ulaştırmak için ihtişamlı bir personel kadrosu oluşturduk...
 
Deniz Balıgının, Sehirde Oltaya Takıldıgı Mekan...
Ahmet Hamdi Güven'in Antalyadaki Hikayesi 1988 Yılında Samsun'da yaptığı balıkçılığa, 1989 yılında antalya'da devam etmesiyle başladı. 1991 Yılına kadar devam ettiği balıkçılıktan sonra Büyük Liman'Da tekne üzerinde meyhane tarzında işlettiği lokantayı açtı. 1994 yılında büyük limanda tekne üzerinde meyhane tarzında işlettiği lokantayı açtı. 1994 ve 1996 yılları arasında şuan Konyaaltı Beackpark olarak hizmet veren bölgede Vira Restaurant'ı kurdu ve işletti. Lara da oluşan mekanlar ve müşteri potansiyeli üzerine 1996-2001 yılları arasında eski Lara yolu üzerinde Sandal Balık Lokanta'nı kurdu. 2001 yılında ki krizden sonra Bozkan Petrol'un arkasında Sandal Et&Balık Restaurant olarak hizmet veren işletme yerini taşıyarak,2002 yılında Barınaklar mevkiinde hala hizmet vermekte olan Sandal Balık Lokantası'nı kurdu.

2007 Yılında vefat etmesinin ardından, Ahmet Hamdi Güven'in iki oğlu Kadir Güven ve Sefa Güven toptan balık alım satım işi ile uğraşırken aynı zamanda, baba mesleğini de devam ettirme kararı aldılar. anneleri Suzan Güven'in de verdiği destek ve yaptığı mükemmel mezelerle Antalya'da en lezzetli tatların ve sımsıcak aile ortamının bulunduğu sayılı mekanlar arasına girerek büyük bir başarı yakaladılar. Bu başarılarını 2010 yılında Şirinyalı'da açtıkları şube ile taçlandırarak, yine balık ürünleri üzerine farklı bir konseptte işletmeye devam etmektedirler